Vilkår og Betingelser

Vilkår og Betingelser

SERVICEVILKÅR

OVERSIGT

Dette website drives af GreenGoing. Gennem hele webstedet refererer betingelserne "vi", "os" og "vores" til GreenGoing. GreenGoing tilbyder dette website, inklusive al information, værktøjer og tjenester tilgængelige fra dette site til dig, brugeren, betinget af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser her.

Ved at besøge vores site og/eller købe noget fra os, deltager du i vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Servicevilkår", "Vilkår"), inklusive de yderligere vilkår og betingelser og politikker, der refereres heri og/eller er tilgængelige via hyperlink. Disse Servicevilkår gælder for alle brugere af webstedet, inklusive uden begrænsning brugere, der er browsere, leverandører, kunder, handlende og/eller bidragydere af indhold.
Læs venligst disse Servicevilkår omhyggeligt, før du får adgang til eller bruger vores website. Ved at få adgang til eller bruge en del af webstedet accepterer du at være bundet af disse Servicevilkår. Hvis du ikke accepterer alle vilkår og betingelser i denne aftale, må du ikke få adgang til webstedet eller bruge nogen tjenester. Hvis disse Servicevilkår betragtes som et tilbud, er accept udtrykkeligt begrænset til disse Servicevilkår.

Nye funktioner eller værktøjer, der tilføjes til den nuværende butik, skal også være underlagt Servicevilkårene. Du kan gennemgå den nyeste version af Servicevilkårene på denne side når som helst. Vi forbeholder os retten til at opdatere, ændre eller erstatte en del af disse Servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og/eller ændringer på vores website. Det er dit ansvar regelmæssigt at tjekke denne side for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til webstedet efter offentliggørelse af eventuelle ændringer udgør accept af disse ændringer.
Vores butik er hostet på Shopify Inc. De giver os den online e-handelsplatform, der gør det muligt for os at sælge vores produkter og tjenester til dig.

SEKTION 1 - ONLINE BUTIKSVILKÅR

Ved at acceptere disse Servicevilkår bekræfter du, at du er mindst myndighedsalderen i din stat eller provins, eller at du er myndighedsalderen i din stat eller provins, og du har givet os dit samtykke til at tillade nogen af dine mindreårige afhængige at bruge dette site.

Du må ikke bruge vores produkter til noget ulovligt eller uautoriseret formål, ej heller må du i brugen af Tjenesten overtræde nogen love i din jurisdiktion (herunder men ikke begrænset til ophavsretlige love).

Du må ikke overføre nogen orme eller vira eller nogen kode af en destruktiv karakter.

Et brud eller overtrædelse af nogen af Vilkårene vil resultere i en øjeblikkelig opsigelse af dine tjenester.

SEKTION 2 - GENERELLE BETINGELSER

Vi forbeholder os retten til at nægte service til enhver af enhver grund på ethvert tidspunkt.

Du forstår, at dit indhold (ikke inklusive kreditkortinformation) kan overføres ukrypteret og involvere (a) transmissioner over forskellige netværk; og (b) ændringer for at overholde og tilpasse tekniske krav til tilslutning af netværk eller enheder. Kreditkortinformation er altid krypteret under overførsel over netværk.

Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af Tjenesten, brug af Tjenesten eller adgang til Tjenesten eller enhver kontakt på webstedet, hvorigennem tjenesten leveres, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra os.

Overskrifterne i denne aftale er inkluderet for bekvemmelighed og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse Vilkår.

SEKTION 3 - NØJAGTIGHED, FULDSTÆNDIGHED OG RETTIDIGHED AF INFORMATION

Vi er ikke ansvarlige, hvis information gjort tilgængelig på dette site ikke er nøjagtig, komplet eller aktuel. Materialet på dette site er kun til generel information og bør ikke være den eneste kilde til at træffe beslutninger uden at konsultere primære, mere nøjagtige, mere komplette eller mere rettidige informationskilder. Enhver afhængighed af materialet på dette site er på egen risiko.

Dette site kan indeholde visse historiske oplysninger. Historisk information er nødvendigvis ikke aktuel og er kun til din reference. Vi forbeholder os retten til at ændre indholdet af dette site når som helst, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere oplysninger på vores site. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores site.

SEKTION 4 - ÆNDRINGER I TJENESTEN OG PRISER

Priserne på vores produkter kan ændres uden varsel.

Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre eller ophøre med Tjenesten (eller en del eller indhold deraf) uden varsel.

Vi skal ikke være ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for nogen ændring, prisændring, suspension eller ophør af Tjenesten.

SEKTION 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis relevant)

Visse produkter eller tjenester kan kun være tilgængelige online gennem websitet. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og kan kun returneres eller byttes i henhold til vores returpolitik. For at se vores returpolitik, besøg venligst [LINK TIL RETURPOLITIK]

Vi har gjort alt for at vise farverne og billederne af vores produkter i butikken så nøjagtigt som muligt. Vi kan dog ikke garantere, at skærmen på din computer viser farverne korrekt. Vi forbeholder os retten, men er ikke forpligtet, til at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til nogen person, geografisk område eller jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os retten til at begrænse mængderne af eventuelle produkter eller tjenester, som vi tilbyder. Alle beskrivelser af produkter eller produktpriser kan ændres når som helst uden varsel, efter vores eget skøn. Vi forbeholder os retten til at stoppe ethvert produkt til enhver tid. Ethvert tilbud om et produkt eller en tjeneste på dette site er ugyldigt, hvor det er forbudt.

Vi garanterer ikke, at kvaliteten af eventuelle produkter, tjenester, informationer eller andet materiale, som du har købt eller erhvervet, vil opfylde dine forventninger, eller at eventuelle fejl i tjenesten vil blive rettet.

SEKTION 6 - NØJAGTIGHED I FAKTURERING OG KONTOINFORMATION

Vi forbeholder os retten til at afvise enhver ordre, du placerer hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere antal købt pr. person, pr. husstand eller pr. ordre. Disse restriktioner kan inkludere ordrer placeret af eller under den samme kundekonto, det samme kreditkort og/eller ordrer, der bruger den samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. I tilfælde af at vi foretager en ændring i eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at underrette dig ved at kontakte e-mailen og/eller faktureringsadressen/telefonnummeret angivet på det tidspunkt, hvor ordren blev foretaget. Vi forbeholder os retten til at begrænse eller forbyde ordrer, der efter vores eget skøn ser ud til at være placeret af forhandlere, videresælgere eller distributører.

Du accepterer at give aktuelle, komplette og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle køb foretaget i vores butik. Du accepterer at opdatere din konto og andre oplysninger hurtigt, inklusive din e-mailadresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.

For mere detaljer, se venligst vores Returpolitik.

SEKTION 7 - VALGFRI VÆRKTØJER

Vi kan give dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi hverken overvåger eller har kontrol over eller input til.

Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer "som de er" og "som tilgængelige" uden nogen garantier, repræsentationer eller betingelser af nogen art og uden nogen godkendelse. Vi skal ikke have noget ansvar i forbindelse med eller relateret til din brug af valgfrie tredjepartsværktøjer.

Enhver brug af de valgfrie værktøjer, der tilbydes gennem webstedet, er helt på egen risiko og skøn, og du bør sikre dig, at du er bekendt med og godkender de vilkår, hvorpå værktøjerne leveres af den relevante tredjepartsudbyder.

Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og/eller funktioner gennem webstedet (inklusiv frigivelse af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og/eller tjenester skal også være underlagt disse Servicevilkår.

SEKTION 8 - TREDJEPARTSLINKS

Visse indhold, produkter og tjenester tilgængelige via vores Service kan indeholde materialer fra tredjeparter.

Tredjepartslinks på dette site kan dirigere dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden, og vi garanterer ikke og vil ikke have noget ansvar for materialer eller websteder fra tredjeparter eller for andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjeparter.

Vi er ikke ansvarlige for skader relateret til køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner foretaget i forbindelse med tredjepartswebsteder. Læs omhyggeligt tredjeparts politikker og praksis, og sørg for, at du forstår dem, før du deltager i en transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende tredjepartsprodukter skal rettes til tredjeparten.

SEKTION 9 - BRUGERKOMMENTARER, FEEDBACK OG ANDRE INDSLAG

Hvis du på vores anmodning sender bestemte specifikke indsendelser (for eksempel konkurrencebidrag) eller uden en anmodning fra os sender kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andre materialer, uanset om det er online, via e-mail, via post eller på anden måde (samlet 'kommentarer'), accepterer du, at vi kan, når som helst, uden begrænsning, redigere, kopiere, offentliggøre, distribuere, oversætte og på anden måde bruge i ethvert medie enhver kommentar, som du sender til os. Vi er og skal ikke være forpligtet til (1) at holde nogen kommentarer fortrolige; (2) at betale kompensation for nogen kommentarer; eller (3) at besvare nogen kommentarer.

Vi kan, men har ingen forpligtelse til, at overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi bestemmer efter eget skøn er ulovligt, stødende, truende, injurierende, ærekrænkende, pornografisk, obskønt eller på anden måde anstødeligt eller overtræder enhver parts intellektuelle ejendomsret eller disse Servicevilkår.

Du accepterer, at dine kommentarer ikke vil krænke nogen rettigheder fra tredjepart, inklusive ophavsret, varemærke, privatliv, personlighed eller andre personlige eller ejendomsretlige rettigheder. Du accepterer yderligere, at dine kommentarer ikke vil indeholde ærekrænkende eller på anden måde ulovligt, stødende eller obskønt materiale eller indeholde nogen form for malware, der på nogen måde kan påvirke driften af Tjenesten eller et relateret websted. Du må ikke bruge en falsk e-mailadresse, foregive at være en anden end dig selv, eller på anden måde vildlede os eller tredjeparter med hensyn til oprindelsen af eventuelle kommentarer. Du er alene ansvarlig for eventuelle kommentarer, du laver, og deres nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar og antager intet ansvar for eventuelle kommentarer indsendt af dig eller tredjepart.

SEKTION 10 - PERSONLIGE OPLYSNINGER

Din indsendelse af personlige oplysninger gennem butikken er underlagt vores privatlivspolitik. For at se vores privatlivspolitik, se venligst [LINK TIL PRIVATLIVSPOLITIK]

SEKTION 11 - FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDELSNELSER

Lejlighedsvis kan der være information på vores site eller i Tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan vedrøre produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, produktforsendelsesomkostninger, transittider og tilgængelighed. Vi forbeholder os retten til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis nogen information i Tjenesten eller på et relateret websted er unøjagtig på ethvert tidspunkt uden forudgående varsel (inklusiv efter at du har indsendt din ordre).

SEKTION 12 - FORBUDTE ANVENDELSER

Ud over andre forbud som fastsat i Servicevilkårene, er det forbudt at bruge webstedet eller dets indhold: (a) til ethvert ulovligt formål; (b) at bede andre om at udføre eller deltage i ulovlige handlinger; (c) at overtræde internationale, føderale, provinsielle eller statslige regler, love eller lokale forordninger; (d) at krænke vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller intellektuelle ejendomsrettigheder for andre; (e) at chikanere, misbruge, fornærme, skade, bagtale, bagvaske, nedværdige, intimidere eller diskriminere på grundlag af køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap; (f) at indsende falsk eller vildledende information; (g) at uploade eller transmittere vira eller enhver anden type skadelig kode, der vil eller kan bruges på en måde, der vil påvirke funktionaliteten eller driften af Tjenesten eller af et relateret websted, andre websteder eller internettet; (h) at indsamle eller spore personlige oplysninger fra andre; (i) at spamme, phishe, farme, foregive, spider, crawl eller skrabe; (j) til ethvert obskønt eller umoralsk formål; eller (k) at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i Tjenesten eller ethvert relateret websted, andre websteder eller internettet. Vi forbeholder os retten til at opsige din brug af Tjenesten eller ethvert relateret websted for at overtræde nogen af de forbudte anvendelser.

SEKTION 13 - FRASKRIVELSE AF GARANTIER; ANSVARSBEGRÆNSNING

Vi garanterer ikke, repræsenterer eller forsikrer, at din brug af vores tjeneste vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.

Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brug af tjenesten, vil være nøjagtige eller pålidelige.

Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne tjenesten i ubestemte perioder eller annullere tjenesten når som helst uden varsel til dig. Du udtrykkeligt accepterer, at din brug af eller manglende evne til at bruge tjenesten er på din egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester leveret til dig gennem tjenesten leveres (undtagen som udtrykkeligt angivet af os) 'som de er' og 'som tilgængelige' til din brug, uden nogen repræsentation, garantier eller betingelser af nogen art, enten udtrykkelige eller underforståede, inklusive alle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, salgskvalitet, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og ikke-krænkelse.

Under ingen omstændigheder skal GreenGoing, vores direktører, officerer, medarbejdere, affilierede, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteudbydere eller licensgivere være ansvarlige for nogen skade, tab, krav eller nogen direkte, indirekte, tilfældige, straffende, særlige eller følgeskader af nogen art, inklusive, uden begrænsning tabt fortjeneste, tabt indkomst, tabte besparelser, tab af data, erstatningsomkostninger eller lignende skader, uanset om de er baseret på kontrakt, erstatningsret (inklusiv uagtsomhed), strengt ansvar eller andet, der opstår fra din brug af nogen af tjenesten eller produkter indkøbt ved hjælp af tjenesten, eller for ethvert andet krav relateret på nogen måde til din brug af tjenesten eller ethvert produkt, inklusive, men ikke begrænset til, eventuelle fejl eller udeladelser i ethvert indhold, eller ethvert tab eller skade af nogen art, der opstod som følge af brugen af tjenesten eller ethvert indhold (eller produkt) indsendt, transmitteret eller på anden måde gjort tilgængeligt via tjenesten, selv hvis de er blevet informeret om deres mulighed.

SEKTION 14 - SKADESLØSHOLDELSE

Du accepterer at skadesløsholde, forsvare og holde GreenGoing og vores moderselskab, datterselskaber, affilierede, partnere, officerer, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og medarbejdere skadesløse fra ethvert krav eller krav, inklusive rimelige advokatomkostninger, lavet af tredjepart på grund af eller som følge af din overtrædelse af disse Servicevilkår eller de dokumenter, de inkorporerer ved reference, eller din overtrædelse af nogen lov eller rettighederne for en tredjepart.

SEKTION 15 - OPDELBARHED

Hvis det bestemmes, at en bestemmelse i disse Servicevilkår er ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal en sådan bestemmelse alligevel være gældende i det omfang, det tillades af gældende lovgivning, og den ikke-håndhævelige del skal betragtes som adskilt fra disse Servicevilkår. En sådan afgørelse skal ikke påvirke gyldigheden og håndhævelsen af ​​andre resterende bestemmelser.

SEKTION 16 - OPSIGELSE

Forpligtelserne og forpligtelserne for parterne, der blev pådraget før opsigelsesdatoen, skal overleve opsigelsen af ​​denne aftale til alle formål.

Disse Servicevilkår er gældende, medmindre og indtil de opsiges af enten dig eller os. Du kan opsige disse Servicevilkår til enhver tid ved at underrette os om, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du ophører med at bruge vores websted.

Hvis vi efter eget skøn mener, at du ikke har overholdt nogen betingelse eller bestemmelse i disse Servicevilkår, kan vi også opsige denne aftale til enhver tid uden varsel, og du vil forblive ansvarlig for alle beløb, der skyldes op til og inklusive datoen for opsigelse; og/eller kan nægte dig adgang til vores tjenester (eller en del deraf).

SEKTION 17 - HELE AFTALEN

Vores manglende udøvelse eller håndhævelse af nogen rettighed eller bestemmelse i disse Servicevilkår skal ikke udgøre en frafaldelse af en sådan rettighed eller bestemmelse.

Disse Servicevilkår og alle politikker eller driftsregler, som vi har offentliggjort på dette site eller i forhold til tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og styrer din brug af tjenesten og erstatter alle tidligere eller samtidige aftaler, kommunikationer og forslag, uanset om det er mundtligt eller skriftligt, mellem dig og os (inklusiv, men ikke begrænset til, tidligere versioner af Servicevilkårene).

Eventuelle tvetydigheder i fortolkningen af ​​disse Servicevilkår skal ikke fortolkes imod den part, der har udformet dem.

SEKTION 18 - GÆLDENDE LOV

Disse Servicevilkår og eventuelle separate aftaler, hvorved vi leverer dig tjenester, skal reguleres af og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Danmark.

SEKTION 19 - ÆNDRINGER AF SERVICEVILKÅR

Du kan gennemgå den mest aktuelle version af Servicevilkårene til enhver tid på denne side.

Vi forbeholder os retten til efter eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte en del af disse Servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores websted. Det er dit ansvar regelmæssigt at tjekke vores websted for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores websted eller tjenesten efter offentliggørelsen af eventuelle ændringer i disse Servicevilkår udgør accept af disse ændringer.

SEKTION 20 - KONTAKTOPLYSNINGER

Spørgsmål om Servicevilkårene bør sendes til os på Kontakt@greengoing.dk.

Vores kontaktoplysninger er angivet nedenfor:

GreenGoing ApS
Kontakt@greengoing.dk 
Saturnvej 4, 8370 Hadsten 
+4530520049

Måske du også kan lide?

Vi sælger et bredt udvalg af tilbehør til elbiler, tilføj flere produkter til din kurv og få gratis fragter og gaver.