100% Dansk webshop

Gratis fragt over 399,- | 4,5 stjerner

Varen er tilføjet

Få 20% rabat!arrow_drop_up

Opgrader Din Tesla Model Y med Aero Hjulkapsler

  • calendar_today
Opgrader Din Tesla Model Y med Aero Hjulkapsler - GreenGoing

Opgrader Din Tesla Model Y med Aero Hjulkapsler

Opgrader udseendet på din Tesla Model Y med vores sorte Aero hjulkapsler, designet specielt til at passe til de 19" Gemini alufælge. Disse hjulkapsler giver din bil en stilfuld og sportslig ændring fra de standard sølvfarvede Aero navkapsler. Her er alt, du skal vide om vores hjulkapsler til Tesla Model Y.

Aero hjulkapsler til Tesla model Y 19tommer - GreenGoing

Kompatibilitet og Design

Vores hjulkapsler tesla model y er designet til Tesla Model Y modeller fra 2021 til 2024 og passer perfekt til de originale 19 tommer Gemini-fælge. De er tilgængelige i både mat sort og blank sort, hvilket giver dig mulighed for at vælge den farve, der bedst matcher din bil. De optiske Aero Design navkapsler er designet til at forbedre bilens aerodynamik og give den et strømlinet udseende.

Materialer og Kvalitet

Hjulkapslerne er fremstillet af høj kvalitet plast varianter, hvilket sikrer deres holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejens elementer. Vær dog opmærksom på, at både originale Tesla-navkapsler og vores eftermarkedsnavkapsler kan forårsage mindre, men permanente mærker på fælgen på grund af clipsene og friktionen mellem fælgen og navkapslen.

Funktioner og Fordele

  • Stilfuldt Design: Forbedr udseendet af din Tesla Model Y med mat sort eller blank sort finish.
  • Aerodynamik: Designet til at forbedre bilens aerodynamiske ydeevne.
  • Kvalitetsmaterialer: Fremstillet af holdbare plast varianter, der sikrer langvarig brug.
  • Nem Installation: Sættet indeholder 4 hjulkapsler, der er lette at installere på dine 19" Gemini-fælge.
  • Vortex Effekt: Optimeret for minimal luftmodstand og maksimal effektivitet.

    Installation og Anvendelse

    Aero hjulkapsler til Tesla model Y 19tommer - GreenGoing

    Hjulkapslerne er lette at installere og kan gøres på få minutter. Sørg for at rengøre fælgen grundigt for snavs og skidt, inden du monterer hjulkapslerne for at sikre en god pasform og reducere risikoen for mærker. Det er vigtigt at bemærke, at selv om installationen er nem, skal du følge instruktionerne nøje for at undgå skader på fælgen.

    Priser og Tilgængelighed

    Vores Aero hjulkapsler til Tesla Model Y er tilgængelige til en konkurrencedygtig pris, startende fra 1.299 kr. pr. sæt. De leveres hurtigt fra vores lager, så du kan nyde det nye look på din bil uden lang ventetid.

    Anmeldelser og Feedback

    Kunder, der har købt vores hjulkapsler til tesla model y, roser deres stilfulde design og nemme installation. Mange fremhæver, hvordan hjulkapslerne forbedrer bilens udseende og aerodynamik uden at tilføje unødvendig vægt. Vi anbefaler at læse anmeldelser på vores hjemmeside for at få en bedre forståelse af produktets kvalitet og ydeevne.

    Garanti og Support

    Vi står bag vores produkter og tilbyder en tilfredshedsgaranti. Hvis du oplever problemer med dine hjulkapsler til model y, er vores kundeservice klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer.

    Aero hjulkapsler til Tesla model Y 19tommer - GreenGoing

    Konklusion

    Aero hjulkapsler til Tesla Model Y er en fremragende investering for enhver bilejer, der ønsker at forbedre både udseendet af deres fælge. Med deres stilfulde design, høje kvalitet og nemme installation er disse hjulkapsler det perfekte valg for Tesla Model Y ejere.

    Se tilbehør til:

    ID4/ID5 - GreenGoing

    ID4/ID5

    52 Produkter

    Se produkter
    Tesla model Y - GreenGoing

    Tesla model Y

    68 Produkter

    Se produkter
    Tesla model 3 Highland - GreenGoing

    Tesla model 3 Highland

    65 Produkter

    Se produkter

    Tilmeld dig nyhedsbrev

    Dankort Visa Mastercard

    4.6/5 stjener baseret på 56 anmeldelser