Ofte Stillede Spørgsmål om Fitcamx Dashcams

Ofte Stillede Spørgsmål om Fitcamx Dashcams - GreenGoing

Casper Holm |

Ofte Stillede Spørgsmål om Fitcamx Dashcams

Fitcamx dashcams er kendt for deres høje kvalitet og avancerede funktioner. Mange danskere har allerede købt deres dashcam og mange flere står og overveje, men der kan være mange ubesvarede spøgsmål. Derfor har vi lavet denne artikel der svare på nogle af de mest almindelige spørgsmål om Fitcamx dashcams.

Fjernes Bilens Garanti ved Installation af Fitcamx Dashcam?

Nej, installation af et Fitcamx dashcam fjerner ikke garantien på din bil. Fitcamx har erklæret, at installationen ikke påvirker garantien. Dog er det vigtigt at bemærke, at GreenGoing ikke kan garantere dette og fraskriver sig alt ansvar. Det anbefales at kontakte bilproducenten eller forhandleren for at få bekræftet, at garantien forbliver efter installationen.

Optager Fitcamx Dashcam Mens Bilen Holder Stille?

Som standard optager Fitcamx dashcams ikke, når bilen er slukket. For at optage mens bilen holder stille, kan du trække strøm fra fuse boxen i stedet for regnsensoren. Dette kræver et kabelkit, som kan købes separat for cirka 499 kr. Med dette setup kan dashcamet overvåge og optage aktivitet omkring bilen, selv når den er parkeret. Hvis du er interesseret i kabelkittet, kan du kontakte os på kontakt@greengoing.dk.

Er der GPS i Fitcamx Dashcams?

Nej, Fitcamx dashcams har ikke indbygget GPS. I tilfælde af en ulykke eller hændelse kan du dog stadig bruge optagelserne til at vise tidspunkter og omgivelser, hvilket kan være nyttigt til at bevise, hvor og hvornår hændelsen fandt sted. Dette kan hjælpe med at skabe et klart billede af hændelsesforløbet uden GPS-data.

Kan Man Se Hastigheden på Fitcamx Dashcam?

Fitcamx dashcams viser ikke bilens hastighed. Mens nogle dashcams har denne funktion ved hjælp af indbygget GPS, er Fitcamx designet uden denne funktion. Det betyder, at du ikke kan bruge dashcamet til at se din hastighed på optagelserne.

Optager Fitcamx Dashcam Lyd?

Ja, Fitcamx dashcams optager lyd inde i bilen. Dette kan være nyttigt i mange situationer, for eksempel til at fange samtaler eller andre lydhændelser, der kan være relevante i tilfælde af en ulykke eller en konflikt. Lydoptagelsen kan give en ekstra dimension til videooptagelserne, som kan hjælpe med at afklare hændelsesforløb.

Hvad er Billedkvaliteten på Fitcamx Dashcams?

Billedkvaliteten på Fitcamx dashcams er fremragende, med opløsninger helt op til 2160p (4K) ved 30 billeder per sekund. Dette sikrer, at optagelserne er skarpe og detaljerede, hvilket er afgørende for at kunne se og analysere hændelser tydeligt. Den høje opløsning gør det muligt at fange vigtige detaljer som nummerplader og ansigter.

Kan Jeg Bruge Mit Eget SD-Kort?

Ja, du kan bruge dit eget SD-kort i Fitcamx dashcams. Der er ingen specifikke krav til kortets størrelse, men større kort giver længere optagetid. GreenGoing anbefaler at bruge et SD-kort med mindst 64GB for at sikre, at du kan optage i længere stræk.

Hvor Længe Kan Jeg Optage i Streg?

Du kan i teorien optage uendeligt med et Fitcamx dashcam, takket være den indbyggede loop-funktion, der automatisk sletter de ældste optagelser, når SD-kortet er fyldt. På et 64GB SD-kort kan du optage cirka 5 timer, mens et 128GB kort kan rumme op til 10 timers optagelse. Loop-funktionen sikrer, at der altid er plads til nye optagelser uden manuel indgriben.

Er der en App til Fitcamx?

Ja, Fitcamx tilbyder en brugervenlig app, hvor du kan se liveoptagelser og downloade videoer direkte fra dashcamet til din smartphone. Appen giver dig også mulighed for at justere indstillinger og få adgang til optagelser hurtigt og nemt. Dette gør det nemt at dele optagelser med forsikringsselskaber eller politiet, hvis det skulle blive nødvendigt.

Måske du også kan lide?

Vi sælger et bredt udvalg af tilbehør til elbiler, tilføj flere produkter til din kurv og få gratis fragter og gaver.