GreenGoing er nu Officiel Forhandler af SONAX Bilplejeprodukter

GreenGoing er nu Officiel Forhandler af SONAX Bilplejeprodukter - GreenGoing

Casper Holm |

GreenGoing er nu Officiel Forhandler af SONAX Bilplejeprodukter

Vi er stolte af at kunne meddele, at vi nu er officiel forhandler af SONAX bilplejeprodukter. Dette partnerskab giver vores kunder adgang til et bredt udvalg af højkvalitets bilplejeprodukter, der er designet til at holde din bil i topform.

Hvem er SONAX?

SONAX er en anerkendt tysk producent af bilplejeprodukter med mere end 70 års erfaring i branchen. Virksomheden er kendt for deres innovative og effektive løsninger, der hjælper bilister med at bevare og beskytte deres køretøjer. SONAX-produkter anvendes af professionelle bilplejecentre, bilentusiaster og almindelige bilister over hele verden.

Fordele ved SONAX-produkter

SONAX bilplejeprodukter er udviklet med avanceret teknologi og nøje udvalgte ingredienser for at levere optimale resultater. Her er nogle af de vigtigste fordele ved at bruge SONAX-produkter:

  1. Effektiv rengøring: Rengøring produkterne er lavet til at fjerne snavs, skidt og pletter effektivt uden at beskadige bilens overflade.
  2. Beskyttelse og vedligeholdelse: SONAX-produkter kan også beskytte bilens lak og interiør mod skadelige elementer som UV-stråler, vejrsalt og forurening. Det gælder for fx SONAX Xtreme Ceramic Spray
  3. Langvarige resultater: Ved brug af SONAX-produkter, får du din bil ser ny og velplejet ud i længere tid.
  4. Brugervenlighed: Produkterne er lavet til super nem og simpel anvendelse, hvilket gør det muligt for alle at opnå gode resultater hjemme.

Udvalgte SONAX-produkter hos GreenGoing

Vi har et omfattende udvalg af SONAX-produkter tilgængelige på vores hjemmeside. Her er et overblik over nogle af de mest populære produkter:

SONAX XTREME Ceramic Active Shampoo Denne shampoo renser effektivt bilen og efterlader en beskyttende keramisk belægning, der forbedrer glansen og beskytter lakken mod insekter og andet skidt. Den er nem at bruge og giver langvarige resultater.
SONAX Xtreme Ceramic Active Shampoo 500 ml - GreenGoing

SONAX Insektfjerner er hurtigt og effektivt at fjerne insektrester fra bilens overflade. SONAX Insektfjerner beskadiger ikke lakken og kan anvendes på alle udvendige overflader.

SONAX InsectStar 750 ml - GreenGoing

SONAX Microfiberklud Glas (3 stk.) Disse microfiberklude er designet til at rengøre bilens glasoverflader uden at efterlade striber eller ridser. De er absorberende og kan bruges både tørre og fugtige.

SONAX Microfiberklud Glas 3 stk - GreenGoing

SONAX Aircon Rens Renser og desinficerer bilens airconditionanlæg, hvilket fjerner dårlig lugt og forbedrer luftkvaliteten i kabinen. Den er nem at bruge og tager ca 15 minutter.

SONAX Aircon Rens 100ml - GreenGoing

SONAX Polish & Wax Color

 

Dette produkt kombinerer polering og voks i én behandling og er designet til alle bil farver. Når du poler og vokser din bil fjerner du små ridser og giver en dyb glans, samtidig med at det beskytter mod snavs og skidt.SONAX Polish & Wax Color Sort 500ml - GreenGoing

Hvorfor Vælge GreenGoing?

Som officiel forhandler af SONAX-produkter tilbyder GreenGoing en række fordele til vores kunder:

  1. Kvalitetssikring: Vi garanterer, at alle vores produkter er ægte og af høj kvalitet.
  2. Hurtig levering: Vi tilbyder hurtig og pålidelig levering, så du kan få dine produkter, når du har brug for dem.
  3. Kundetilfredshed: Vi stræber efter at levere fremragende kundeservice og sikre, at alle vores kunder er tilfredse med deres køb.

Vi er begejstrede over at kunne tilbyde SONAX bilplejeprodukter til vores kunder. Med vores brede udvalg og forpligtelse til kvalitet og kundeservice er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med at holde din bil i bedste stand.

For mere information og for at købe SONAX-produkter, besøg vores SONAX bilpleje side. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Måske du også kan lide?

Vi sælger et bredt udvalg af tilbehør til elbiler, tilføj flere produkter til din kurv og få gratis fragter og gaver.