BYD Seal: Elektrisk Ydeevne og Luksus i én Pakke

BYD Seal: Elektrisk Ydeevne og Luksus i én Pakke - GreenGoing

Casper Holm |

BYD Seal: Elektrisk Ydeevne og Luksus i én Pakke

BYD Seal er en elektrisk sedan, der kombinerer høj ydeevne, luksuriøse detaljer og avanceret teknologi. Med sine to modeller - BYD Seal Design og BYD Seal Excellence - tilbyder Seal en spændende mulighed for elbilentusiaster, der søger en blanding af kraft og komfort i en stilfuld indpakning.

Design og Komfort

BYD Seal skiller sig ud med sit elegante og strømlinede design, der signalerer både hastighed og raffinement. Indvendigt er bilen udstyret med førsteklasses materialer og moderne teknologi, der sikrer en luksuriøs køreoplevelse.

Interiør:

 • Komfort: Kabinen byder på generøs benplads og justerbare sæder, som er dækket af høj kvalitetsmaterialer, hvilket bidrager til en afslappende og behagelig kørsel.
 • Teknologi: Den store infotainmentskærm giver nem adgang til navigation, musik og andre funktioner, mens et avanceret lydsystem sikrer en førsteklasses lydoplevelse.

Ydeevne og Rækkevidde

BYD Seal er designet til at levere kraftfuld ydeevne og lang rækkevidde, der kan tilfredsstille kravene fra moderne førere.

BYD Seal Design:

 • Motor: 313 hk
 • Rækkevidde: 530 km (WLTP)
 • Forbrug: 166 Wh/km
 • Acceleration (0-100 km/t): 4,7 sekunder

BYD Seal Excellence:

 • Motor: 530 hk med 4WD
 • Rækkevidde: 530 km (WLTP)
 • Forbrug: 182 Wh/km
 • Acceleration (0-100 km/t): 3,9 sekunder

Begge modeller sikrer imponerende acceleration og hurtig respons, hvilket gør dem ideelle til både daglig pendling og spændende køreture.

Opladning

BYD Seal understøtter hurtigopladning, hvilket gør det muligt at oplade batteriet til 80% på kort tid ved brug af en 150 kW DC-oplader. Dette betyder, at du kan tilbringe mere tid på vejen og mindre tid ved opladningsstationer.

Funktioner og Teknologi

BYD Seal er fyldt med avancerede teknologiske funktioner, der gør kørslen både sikker og fornøjelig.

 • Infotainment: Den store touchskærm på 12,8" tilbyder et brugervenligt interface for alle bilens funktioner, fra navigation til underholdning.
 • Sikkerhed: Bilen er udstyret med moderne sikkerhedsfunktioner, såsom adaptiv fartpilot, vognbaneassistent, og automatisk nødbremse, der alle bidrager til en sikker og stressfri køreoplevelse.

Sammenligning af Modeller

BYD Seal Design tilbyder en fremragende balance mellem pris og ydeevne, mens BYD Seal Excellence giver ekstra kraft og firhjulstræk (4WD) for dem, der ønsker maksimal ydeevne og greb på vejen. Begge modeller deler den samme imponerende rækkevidde og hurtigopladningsevne, men Excellence-modellen byder på mere kraft og hurtigere acceleration.

Specifikationer:

Specifikationer BYD Seal Design BYD Seal Excellence
Motor (hk) 313 530
Rækkevidde (km) 530 530
Forbrug (Wh/km) 166 182
Acceleration (0-100 km/t) 4,7 sekunder 3,9 sekunder
Pris (DKK) 349.995 379.995

Konklusion

BYD Seal repræsenterer en kraftfuld og luksuriøs mulighed i det elektriske sedan-segment. Med dens kombination af høj ydeevne, moderne teknologi og rummelig komfort, tilbyder den en køreoplevelse, der tilfredsstiller både dagligdags behov og de mere krævende køreture. Uanset om du vælger Design- eller Excellence-modellen, vil BYD Seal levere en førsteklasses oplevelse med imponerende rækkevidde og moderne bekvemmeligheder.

 

Måske du også kan lide?

Vi sælger et bredt udvalg af tilbehør til elbiler, tilføj flere produkter til din kurv og få gratis fragter og gaver.