Opdaterede ID.4 og ID.5 er klar til markedet

Opdaterede ID.4 og ID.5 er klar til markedet - GreenGoing

Casper Holm |

Opdaterede ID.4 og ID.5 er klar til markedet

Volkswagen fortsætter med at imponere elbilsmarkedet med lanceringen af de nye 2024-modeller af ID.4 og ID.5. Disse biler repræsenterer en kombination af teknologisk innovation og forbedret ydeevne, der sætter nye standarder for elbiler.

ID.4/ID.5 skærm, indvendig

Større skærm og bedere infotainmentsystem

En af de mest bemærkelsesværdige opdateringer i de nye modeller er introduktionen af det avancerede infotainmentsystem. ID.4 og ID.5 er nu udstyret med en 12,9 tommer skærm, der giver en mere intuitiv og flydende brugeroplevelse. Dette system er inspireret af den teknologi, der findes i den nye ID.7, og giver føreren en mere integreret køreoplevelse.

Forbedret Motor

Ydeevnen er også blevet forbedret betydeligt. Med introduktionen af den nyudviklede APP550-motor får både ID.4 og ID.5 en betydelig stigning i hestekræfter. Både baghjulstrukne og firehjulstrukne varianter af ID.4 og ID.5 har nu en ydeevne på ikke mindere end 286 hestekræfter, hvilket er en betydelig stigning fra de tidligere 204 hestekræfter. Dette resulterer i en hurtigere acceleration, hvor 0-100 km/t nu opnås på blot 6,7 sekunder.

Øget Rækkevidde

Effektiviteten af den nye motor betyder også, at bilister kan forvente en længere rækkevidde. Selvom batteristørrelsen på 77 kWh er uændret, har forbedringerne i motoreffektiviteten øget rækkevidden for ID.4 og ID.5 til henholdsvis 543 og 553 kilometer. Vi kan forvente at de nye biler køre 16-19 kilometer længere end før.

Dansk Prisfastsættelse

Prisen er altid en vigtig faktor. De nye modeller af ID.4 og ID.5 er blevet justeret i pris for at afspejle de nye forbedringer. ID.4 starter nu fra 379.995 kroner, mens ID.5 starter fra 394.995 kroner.
Dertil kommer Assistentpakken nu som standard, der inkluderer funktioner som bakkamera, ambientbelysning, nøglefri adgang, tyverialarm og Park Assist Plus.

 

Måske du også kan lide?

Vi sælger et bredt udvalg af tilbehør til elbiler, tilføj flere produkter til din kurv og få gratis fragter og gaver.