Ofte Stillede Spørgsmål om Nio ET5

Ofte Stillede Spørgsmål om Nio ET5 - GreenGoing

Casper Holm |

Ofte Stillede Spørgsmål om Nio ET5

Hvad er rækkevidden på Nio ET5?

Nio ET5 tilbyder to batterikonfigurationer: Standard Range med en rækkevidde på op til 445 km og Long Range med op til 530 km (WLTP).

Hvor hurtigt kan Nio ET5 oplades?

Nio ET5 kan oplades fra 10% til 80% på cirka 30 minutter med en hurtiglader (DC) og fra 0% til 100% på 7,5 timer med en AC-oplader (11 kW).

Hvad er ydeevnen for Nio ET5?

Nio ET5 kommer med en dual-motor firehjulstræk-konfiguration, der leverer en samlet ydelse på 490 hk og accelererer fra 0-100 km/t på kun 4,0 sekunder.

Hvad koster Nio ET5?

Prisen for Nio ET5 starter fra 499.000 kr for Standard Range-versionen og går op til 579.000 kr for Long Range-versionen. Batteriet kan købes separat eller lejes via Nio BaaS-programmet.

Hvilket batteri tilbyder Nio ET5?

Nio ET5 fås med to batterimuligheder: Standard Range (75 kWh) og Long Range (100 kWh).

Hvordan fungerer Nios batteriskifte-service?

Nio tilbyder en batteriskifte-service, hvor du kan skifte et tomt batteri ud med et fuldt opladet på under 5 minutter ved en af deres batteriskiftestationer.

Hvordan er bagagerumskapaciteten i Nio ET5?

Bagagerumskapaciteten i Nio ET5 er på 510 liter, hvilket giver rigelig plads til bagage og dagligdags brug.

Hvad er garanti- og servicevilkårene for Nio ET5?

Nio ET5 kommer med en garanti på 5 år eller 100.000 km, samt en batterigaranti på 8 år eller 200.000 km. Servicepakker kan tilkøbes for yderligere dækning.

Hvordan er køreegenskaberne i Nio ET5?

Nio ET5 er designet til at levere en sporty og responsiv køreoplevelse med præcis styring og avanceret firehjulstræk-teknologi, der sikrer optimal trækkraft under forskellige forhold.

Er Nio ET5 sikker?

Nio ET5 har fået høje sikkerhedsvurderinger og er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner som adaptiv fartpilot, kollisionsadvarsel, automatisk nødbremse og flere andre assistentsystemer.

Kan jeg opgradere software og funktioner i Nio ET5?

Ja, Nio ET5 understøtter OTA (Over-the-Air) softwareopdateringer, hvilket betyder, at bilen kan få nye funktioner og forbedringer trådløst, uden behov for et værkstedsbesøg.

Har Nio ET5 nogen specifikke fordele ved batteriskift sammenlignet med traditionel opladning?

Nio's batteriskifte-service giver en betydelig fordel ved at reducere nedetiden ved opladning. I stedet for at vente på, at batteriet oplades, kan du hurtigt skifte til et fuldt opladet batteri på få minutter, hvilket gør lange ture mere praktiske.

Hvordan påvirker Nio ET5's køreegenskaber og teknologi den daglige køreoplevelse?

Nio ET5 tilbyder en dynamisk og smidig køreoplevelse med avancerede teknologier som NIO Pilot, der inkluderer funktioner som lane keeping assist, automatisk parkering, og intelligent trafikassistent. Dette gør kørslen mere sikker og bekvem i hverdagen.

Hvordan kan jeg købe eller lease Nio ET5 i Danmark?

Du kan købe eller lease Nio ET5 gennem Nio's officielle hjemmeside eller besøge en Nio showroom. Leasingmulighederne inkluderer forskellige pakker og aftaler, der passer til dine behov.

Er der tilgængelige finansieringsmuligheder for Nio ET5?

Ja, Nio tilbyder flere finansieringsmuligheder, herunder traditionelle lån og leasingaftaler, med fleksible vilkår for at passe til forskellige økonomiske situationer.

Hvordan integrerer Nio ET5 med smart home og digitale assistenter?

Nio ET5 understøtter integration med smart home-enheder og digitale assistenter som Amazon Alexa og Google Assistant, hvilket gør det muligt at styre bilens funktioner via stemmekommandoer og synkronisere med dit smart home-økosystem.

Hvordan fungerer Nio's Battery-as-a-Service (BaaS) med ET5?

Med Nio's BaaS-program kan du leje batteriet i stedet for at eje det, hvilket reducerer startomkostningerne. Du kan opgradere til et større batteri senere, og batteriet kan skiftes ud, når det er nødvendigt, på Nio’s batteriskiftestationer.

Hvordan håndterer Nio ET5 langdistancekørsel?

Nio ET5 er designet til at være effektiv på lange ture med sin store rækkevidde, hurtige opladningsmuligheder og batteriskiftetjeneste, der minimerer nedetid. Bilen leverer en komfortabel og effektiv langdistancekøreoplevelse.

Hvordan påvirker de forskellige batteristørrelser rækkevidden og ydeevnen for Nio ET5?

De to batterimuligheder påvirker både rækkevidden og ydeevnen. Standard Range-batteriet (75 kWh) tilbyder en rækkevidde på op til 445 km, mens Long Range-batteriet (100 kWh) giver op til 530 km. Ydeevnen er lidt bedre med det større batteri på grund af den øgede energiressource.

Hvordan kan jeg opdatere eller tilpasse min Nio ET5 efter køb?

Efter køb kan du tilpasse din Nio ET5 med forskellige softwareopgraderinger og tilbehør via Nio's app eller servicecenter. Dette inkluderer alt fra kosmetiske ændringer til nye funktioner og forbedringer i bilens systemer.

Måske du også kan lide?

Vi sælger et bredt udvalg af tilbehør til elbiler, tilføj flere produkter til din kurv og få gratis fragter og gaver.