Maxus Euniq 6: En Omfattende SUV med Elektrisk Fremtid

Maxus Euniq 6: En Omfattende SUV med Elektrisk Fremtid - GreenGoing

Casper Holm |

Maxus Euniq 6 - En Innovativ Elektrisk SUV

Maxus Euniq 6 repræsenterer en vigtig tilføjelse til det elektriske SUV-marked, og med sine robuste funktioner og teknologiske fordele er den designet til at tilbyde en problemfri oplevelse for både bykørsel og længere ture. Denne artikel udforsker alle detaljer og funktioner i denne imponerende elektriske SUV.

Maxus Euniq 6

Maxus Euniq 6 fås i en modelvariant, som tilbyder en balanceret kombination af rækkevidde, kraft og teknologi.

Euniq 6

Rækkevidde og Batteri: Med en batterikapacitet på 70 kWh leverer Maxus Euniq 6 en kombineret rækkevidde på op til 354 km og en bykørsel rækkevidde på 452 km ifølge WLTP-standarderne. Dette gør den velegnet til både daglig pendling og længere ture.

Motor og Ydelse: Den elektriske motor producerer 177 hk, hvilket giver en kraftfuld kørsel. Med en energi-forbrug på 215 Wh/km, balancerer den effektivitet og præstation på en måde, der er konkurrencedygtig med andre elektriske SUV'er i sin klasse.

Ladehastighed: Euniq 6 understøtter hurtig opladning og kan tilsluttes standardladere via et Type 2-32A kabel, hvilket gør det nemt at oplade bilen både hjemme og på farten.

Praktiske Funktioner: SUV’en har en maksimal trailervægt på 750 kg, hvilket gør det muligt at trække mindre anhængere, mens bagagerummet tilbyder en kapacitet, der passer til forskellige lastbehov.

Teknologi og Komfort: Euniq 6 kommer standard med en automatisk gearkasse, hvilket sikrer en glidende og bekvem køreoplevelse. Med en totalvægt på 2285 kg og en 12-tommer infotainmentskærm, tilbyder den avanceret teknologi og komfort.

Sikkerhed og Garanti: Sikkerheden er i højsædet med en omfattende garantipakke, der inkluderer 5 års/100.000 km garanti samt en 8-årig/200.000 km batterigaranti, hvilket sikrer langsigtet pålidelighed og beskyttelse.

Pris og Tilgængelighed

Maxus Euniq 6 er prissat til 389.900 kr. inklusive moms og leveringsomkostninger. Prisen dækker et bredt spektrum af standardudstyr, og der er også mulighed for tilvalg som metallak og et 6-meter opladningskabel.

Sammenligning med Konkurrenter

Når man ser på Maxus Euniq 6 i forhold til konkurrenterne i elektriske SUV-segmentet, fremhæver den sig ved at kombinere en solid rækkevidde, kraftfuld motor og avancerede teknologiske funktioner til en konkurrencedygtig pris. Dette gør den til et attraktivt valg for dem, der søger en pålidelig elektrisk SUV med en bred vifte af funktioner og et robust design.

Konklusion

Maxus Euniq 6 tilbyder en balanceret pakke af ydeevne, rækkevidde og teknologiske funktioner, hvilket gør den til et stærkt valg inden for elektriske SUV'er. Dens konkurrencedygtige pris, kombineret med solide sikkerheds- og garantioptioner, gør den til et attraktivt valg for købere, der søger både komfort og bæredygtighed.

Specs for Maxus Euniq 6:

Specifikation Euniq 6
Motor (hk) 177
Rækkevidde (km) 354 (kombineret) / 452 (by)
Energiforbrug (Wh/km) 215
Gear Automatisk
Maks. trailervægt (kg) 750
Totalvægt (kg) 2285
Halvårlig CO2-afgift 390 kr.
Pris (DKK) 389.900 kr.

Maxus Euniq 6 er klar til at levere en solid elektrisk køreoplevelse med både komfort og moderne teknologi, hvilket gør den til et godt valg for dem, der ønsker at skifte til elektrisk mobilitet uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Måske du også kan lide?

Vi sælger et bredt udvalg af tilbehør til elbiler, tilføj flere produkter til din kurv og få gratis fragter og gaver.